Saturday, April 4, 2015

shokolaadikook

See on 1 Sandra Vungi retsepti mugandatud variant ja pole olemas lihtsamat kooki mida teha vist..maitsmiseni on veel veidi aega, viin ta Kärtile katsikuks!
 Lühidalt purusta küpsised ja sega õliga ning mätsi küpsetuspaberiga kaetud u 20 cm läbimõõduga koogivormi põhja ja pane korraks külmikusse tahenema. Aja kookospiim peasegu keema ja sulata selles shokolaad. Soovi korral lisa pähklivõid 1 spl. Kalla segu põhjale ning jäta üle öö külma tahenema. Kaunista ja naudi!
So crush the cookies and mix with oil. Make a crust and put in freezer. Make the coconutmilk come to boil and melt the chocolate in it, stir well and put on top of the crust. Leave in freezer over night and put some coconutflakes/berries on top. Enjoy!


Üks 400 g kookospiim
200 g tumedat shokolaadi
150 g digestive küpsiseid
1 spl kookosõli
kaunistamiseks kookoshelbeid/marju
one tin of coconutmilk
200 g dark chocolate
150 g fullgrain cookies
1 spoon of coconut oil
some flakes/berries on top
Kook on proovitud. Geniaalselt hea!


August Tamm. Üks ilus poiss.




1 comment:

  1. kook maitses toona ülihästi! august oli ikka paras räbal siis veel. nüüd on minu söödud kookide peal märksa pontsakamaks lännu. :)

    ReplyDelete

Aasta 2020 kokkuvõte

 Ei ole vist kedagi, kelle jaoks oleks olnud 2020 aasta täiesti tavapärane. See, mis maailmas toimus, see, mis toimus siinsamas meie armsas ...