Monday, August 26, 2019

Pulmad ja suve lõpp

Lisaks Go Spale oli meil Saaremaal kavas ka Antsudega pulmakeikka. Ruhve külas ühes turismitalus oli meil telgi all lava, bändiruum asus saunamajakeses. Ööbimine lähedalasuva teise turismitalu aidas. Ema tuli appi lapsi hoidma ning üritus läks igati korda. Pulmavanem on samuti osaline Uppsar nimelisest popfolk tantsugrupist kellega hakkame järgmiseks suveks meie muusikale tantsulist muusikalilavastust tegema. Exited.
Ruhve küla Aadu talu

Vanaisa haual

Aidatuba
Pulmabänd

Lava taga


Lisaks oli Üllaril plaanis autoremont ning ta võttis paar vaba päeva. Seega põrutasime veel ka Aqva spaasse kiirpuhkusele. Elerin pidas Rakveres holistilis-spirituaalset sünnipäev-vestlusringi joogaklubis Kookon ning sain sealt siis ka kiiresti läbi hüpata.
Kookonis, Elerin mediteerib

Kõu Aqva hommikusöögil

Aqvas oli mõnus nagu ikka. Tormi on meil tõsine spaahunt ning Kõu oli rõõmus, et sai ka issile oma ujumisoskust demonstreerida ja temaga lustida. Hommikul käisin peale hommikusööki Tormiga ka Rakverele tiiru peale sest #igapäev5km pole ühtegi korda vahele jäänud! Kõu niikaua oli mängutoas hullamas ja Üllar magas. Pärast veel ujusime-saunatasime ning lapsed jäid nii sügavasse unne, et vaatamata hilisele checkoutile, pidi koristaja meile mitu korda uksele käima koputamas.
Tere Arvo

Tere Tarvas

No comments:

Post a Comment

Aasta 2020 kokkuvõte

 Ei ole vist kedagi, kelle jaoks oleks olnud 2020 aasta täiesti tavapärane. See, mis maailmas toimus, see, mis toimus siinsamas meie armsas ...